Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Idem papír Kft. Album Nyomtatvány bolt

4400 Nyíregyháza, Luther u. 25.

Telefon:  42/500-157    42/413-091

Telefon/fax:  42/313-823
E-mail:   idempa@t-online.hu

Adószám:  11258025-2-15,
Képviselő:  Gödényné Barbócz Katalin
Tel.:  06-30/9355-507

Cégünk 1991. óta működő dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Kis- és nagykereskedéssel foglalkozunk. Nyíregyházán kettő üzletünk és egy központi raktárunk van. Vevőink kényelmét biztosítja az ingyenes parkoló.

A magyar piacon az egyik legszélesebb, állandó árukínálattal (közel 10-13000 cikkelem) rendelkezünk.

Termékskálánkon minden olyan termék megtalálható, amelyre az irodai életben szükség lehet, a papíráruktól kezdve a számítástechnikai cikkeken keresztül az irodabútorokig. Raktárkészletünk nagysága biztosítja, hogy vásárlóinkat azonnal raktárról tudjuk kiszolgálni.

Színvonalas belföldi és import termékeket, kiemelten versenyképes árakat, magas szintű szolgáltatásokat kínálunk vevőinknek.

Cégünk forgalmának 80 %-át közületek, 20 %-át viszonteladók biztosítják. Nyíregyházi és vidéki kiskereskedők jelentős része vásárolja nálunk árui nagy részét.

Egy országos hálózat (Fortuna) tagjaként a térség legnagyobb forgalmát bonyolítjuk.

Az általános értékesítés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szezonális érétkesítésre és a rendszeres megjelenésű AKCIÓS kiadványokra, amelyek évről évre egyre több vásárlót vonzanak.

2002. év elején létrehoztunk egy kiskereskedelmi hálózatot, amely a FORTUNA Hálózat nevet viseli. A hálózat célja cégünk és kiskereskedőink közötti kapcsolat erősítése, kiskereskedőink stabilizálásának, piacon maradásának elősegítése azáltal, hogy maguk mögött érezhetik egy erős nagykereskedelmi cég és egy országos kereskedelmi hálózat támogatását.

Termékeinket saját gépkocsiparkunkkal a vásárlókhoz eljuttatjuk 24, de legkésőbb 48 órán belül.

Cégünk felkészült a következő évekre, az egyre több és több nagy végfelhasználó teljes körű ellátására, kiszolgálására kedvező árakon. Cégünk gyakorlatában ez nem új dolog, már eddig is hosszú, eredményes kapcsolat alakult ki ismert cégekkel, bankokkal.

Az Idem Papír Kft. igénybevételével biztosíthatjuk cégének a kiváló minőséget, a széles termékválasztékot, a kedvező árakat, valamint egy olyan partnert, akire hosszú távon számíthat.